Hvor mye koster det å leie en bil i Cancun?
Hvor mye koster det å leie en bil i Cancun?

Video: Hvor mye koster det å leie en bil i Cancun?

Video: Hvor mye koster det å leie en bil i Cancun?
Video: Как сделать стяжку с шумоизоляцией в квартире. #18 2024, Kan
Anonim

Leie av bil i Mexico Online & Hidden Kostnader

Hvis du ser på nettet, vil du sannsynligvis bli imponert over leiebil priser i Cancun : $ 6 om dagen, $ 8 om dagen og enda mindre enn $ 20 per dag for en SUV.

Med tanke på dette, er det trygt å leie bil i Cancun 2019?

A: Ja, det er det sikker . Vi har vært leie av biler i Cancun og Riveria Maya siden 2013 og har allerede leid biler fra Cancun flyplass to ganger i 2018 og en kommende tur i mars 2020. Vi har kjørt godt over 10 000 km over mer enn et dusin turer og har ikke hatt noen problemer og aldri følt utrygt.

Hvilken forsikring kreves også i Mexico for bilutleie? personlig ansvarsforsikring

Vet du også, er det en god idé å leie bil i Cancun?

Selv om du alltid bør være forberedt og ta forholdsregler mens du kjører i Mexico eller et fremmed land, er det ikke nødvendig å være redd: å kjøre inn Cancun og leie av bil er trygge aktiviteter for turister. Det amerikanske utenriksdepartementet anbefaler å bruke bomveier når det er mulig og unngå å kjøre alene eller om natten.

Har Cancun Uber?

Uber gjenopptatt driften i Cancun , Mexico torsdag, mer enn et år etter at tjenesten ble suspendert i desember 2017. Selskapet sa sin nåværende prioritet er gir lokalbefolkningen og turister inn Cancun med tilgang til samkjøringsappen samtidig som de overholder regulatoriske krav.

Anbefalt: