Hvor ofte må propantanker sertifiseres?
Hvor ofte må propantanker sertifiseres?

Video: Hvor ofte må propantanker sertifiseres?

Video: Hvor ofte må propantanker sertifiseres?
Video: ЗЕЛЕНСКИЙ ВАФОТ ЭТДИМИ У КАЕРДА ХОЗИР... 2024, April
Anonim

Alle propansylindere må sertifiseres på nytt hvert 10. år. Datoer kan verifiseres på nye sylindere ved å se etter produsentens 4-sifrede måned/år stemplet på kragen.

Her, hvordan vet jeg om propantanken min er sertifisert?

Til sjekk propan tankens sertifisering date, ta en titt på de metallkrage av tanken , som er de høyeste del nærmest de ventil. Det skal være stemplet en dato på dette stykket.

Hvor mye koster resertifisering av propantank også? Resertifisering en propantank kostnader rundt $ 35 til $ 60, avhengig av proffen som gjør jobben. Når enheten når en utløpsdato (vanligvis 12 år for de 15 til 20 pund), må du be om en inspeksjon før du kan fylle den på nytt.

På denne måten, hvor ofte må en propantank fylles?

De propan selskapet kommer og fyller det omtrent tre ganger i året - vanligvis november. januar/februar, og deretter rundt april. De tanker er vanligvis ikke tom - vanligvis rundt 20% til 50% full når de fylle dem (og de vanligvis fylle rundt 80% fulle også).

Må du være sertifisert for å fylle propantanker?

Opplæring/ Sertifisering Personell er nødvendig ved lov til ha en oversikt over trening (ROT) til fylle propantanker og sylindere (overføre propan fra en beholder til en annen).

Anbefalt: