Hva får en innenbordsmotor til å overopphetes?
Hva får en innenbordsmotor til å overopphetes?

Video: Hva får en innenbordsmotor til å overopphetes?

Video: Hva får en innenbordsmotor til å overopphetes?
Video: Дунули 50 bar в двигатель АИ-8 2024, September
Anonim

Slitt eller skadet vannpumpe/impeller, tette passasjer, sprukne/knekkede slanger, blant annet kan lett skape en overopphetes tilstand, som er en av de dødeligste tilstandene a motor kan møte. Det er to typer kjølesystemer som vanligvis finnes på innenbord /påhengsmotor båt motorer.

Derfor, hvorfor blir Mercruiseren min overopphetet?

Motoren din kan overopphetes av en rekke årsaker. Det kan være et midlertidig problem, for eksempel ugress eller rusk viklet rundt den nedre enheten. Det kan også være av en mer alvorlig årsak som en dårlig vannpumpe eller tette eksosstøpegods. Overoppheting er et problem som kan diagnostiseres gjennom en eliminasjonsprosess.

På samme måte, hvordan vet du om en påhengsmotor overopphetes? Hvis den har en telltale, og det kommer vann ut, det blir ikke varmt. Hvis du stikker fingeren under det vannet, det skal være varmt, men ikke varmt. Hvis de motor har termostat, vil den sannsynligvis gå litt varmere.

hvordan kjøler en innenbordsmotor seg selv?

Noen innenbords -utenbordsmotorer inneholder en lukket sløyfe kjøling system som består av en radiator, som bruker frostvæske (kjølevæske) med det formål kjøling de motor passasjer og våt eksosmanifold. Overopphetingsproblemer manifesterer seg når radiatorkjernene blir tilstoppet av rust og gjenværende olje og slam.

Vil timing føre til at motoren går varm?

Hvis tenningen timing er feil, ikke bare vil de motorkjøring også varmt men den vil ikke ha den kraften den burde. Feil luft/drivstoffblanding kan også årsaken en overoppheting problem; en magert luft/drivstoffblanding vil forårsake en motor å skape mer varme enn en rik luft/drivstoffblanding.

Anbefalt: