Trenger Condo kloakkforsikring?
Trenger Condo kloakkforsikring?

Video: Trenger Condo kloakkforsikring?

Video: Trenger Condo kloakkforsikring?
Video: Моя квартира в Анталии – купили от застройщика недорого – видео обзор 2024, Kan
Anonim

“ Kloakkrør - backup dekning er ikke standard på alle huseier/utleier leilighet retningslinjer og som et resultat kan det hende at du ikke dekkes med mindre du spesifikt har bedt om tillegg dekning . Og hvis kloakk backup er inkludert i retningslinjene dine dekning kan være begrenset og med høy egenandel.

Trenger jeg følgelig en kloakforsikring i en leilighet?

“ Kloakkrør - backup-dekning er ikke standard for alle huseier-/utleier -leilighetsregler, og derfor kan det hende at du ikke dekkes med mindre du spesifikt har bedt om tillegg dekning . Og hvis kloakk backup er inkludert i retningslinjene dine dekning kan være begrenset og belagt med høy egenandel.

Vet også, hva dekker kloakk backup? Forsikring kan gjøre ingenting for å beskytte deg mot lukten, men det opplever også problemer som beskytter deg mot vannet. Legger til kloakk backup dekning utbedrer dette, slik at vannskader fra kloakk er ikke lenger ekskludert, og lar deg gjøre et krav hvis kjelleren er skadet av en sikkerhetskopiering.

Også spurt, trenger Condo vann backup dekning?

Vann Skader som vanligvis ikke dekkes. Ta kloakk eller tapp sikkerhetskopier. Fordi leilighetsforsikring dekker vanligvis ikke flomskader (huseiere forsikring ikke det heller, forresten), vil du trenge en egen policy for beskyttelse mot flomvann.

Trenger jeg brannforsikring for leiligheten min?

De felles bomiljø for en leilighet har sine fordeler. Selv om det er en risiko som vanligvis dekkes av en leilighetsforsikring Politikk, din risiko for Brann er ikke begrenset til de forhold i din egen enhet. Du kan også være utsatt for Brann fra nærliggende enheter eller fellesarealer.

Anbefalt: