Er nye bilbatterier allerede ladet?
Er nye bilbatterier allerede ladet?

Video: Er nye bilbatterier allerede ladet?

Video: Er nye bilbatterier allerede ladet?
Video: DÜNYA SOKDA Rusiya qitələrarası ballistik raketlərini bölgəyə GƏTİRİR... 2024, Kan
Anonim

Gjør a nytt bilbatteri trenger lading? Det enkle svaret på dette spørsmålet er nei. Når du kjøper en nytt batteri for din kjøretøy , det kommer fullt ut ladet . I fortiden, batterier pleide å tørke og distributørene måtte fylle dem med syre.

Trenger nye batterier tilsvarende lading?

I dag mest bil batterier er forseglet, og kommer mer eller mindre fullt ut ladet . Så med mindre du har en gammel bil (minst førti år gammel) har du ingen trenge i det hele tatt å bekymre seg for lading en nytt batteri . Bare legg den i bilen og dra, og sørg for at du rengjør terminalene grundig før du kobler dem til.

Deretter er spørsmålet når bilbatteriet er fulladet? 12,6 volt

På samme måte kan du spørre, hvor lang tid tar det å lade et nytt bilbatteri?

Lade en mellomstor bilbatteri med en typisk lade amp på rundt 4-8 ampere vil ta ca 10-24 timer til lade det fullt ut. Til lade din batteri for å kunne starte din bil , det ville ta rundt 2-4 timer. Du kan lade din bilbatteri fort, men det kan forårsake skade på deg bilbatteri.

Lader det opp batteriet ved turtall på motoren?

Ja, turtall motoren vil fremdeles lade batteriet raskere. Ja, det var sant da, og det er sant nå. Og jo raskere dynamoen går, jo mer strøm produserer den for å kjøre alt det elektriske i bilen – og lade opp batteri . Men vi anbefaler ikke at du bruker det på den måten for en svak eller død batteri.

Anbefalt: