Hvordan fungerer Hyundai AWD?
Hvordan fungerer Hyundai AWD?

Video: Hvordan fungerer Hyundai AWD?

Video: Hvordan fungerer Hyundai AWD?
Video: Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi AWD - 4x4 test on rollers 2024, Kan
Anonim

An AWD system, som Hyundai HTRAC, bruker sentralt differensial- eller dobbeltkoblingssystem for å dirigere dreiemoment etter behov. Selv om alle fire hjulene er på veien til enhver tid, griper de ikke på samme måte. Ved å avlede mer kraft til et hjul som begynner å skli gir deg kontroll og stabilitet.

Deretter kan man også spørre seg, hvordan fungerer firehjulsdriften?

For et kjøretøy å ha alle - hjuldrift , den må være utstyrt med en senterdifferensial. Acenterdifferential er et sett med gir som deler kraften fra overføringen til for- og bakakselen. Hjelpe outthedifferential ut er hjul sensorer som oppdager trekkfall, hjul hastighet og andre datapunkter.

På samme måte er AWD alltid på? Begge bilene kjører alle fire hjulene, så på en måte er det ingen forskjell bortsett fra det AWD har blitt en akseptabel beskrivelse for en bil som driver alle hjulene, hele tiden. 4WD brukes vanligvis på store SUV-firehjulsdrevne (4x4)-kjøretøyer designet for å bruke den ekstra trekkraften til 4WD i offroadsituasjoner.

Hvilken Hyundai har AWD?

Hyundai AWD modellene inkluderer Hyundai Kona, Tucson, Santa Fe og Santa Fe XL.

Hva er Htrac Hyundai?

HTRAC er en eksklusiv teknologi av Hyundai Motor som er basert på AWD -teknologi. Det er navn fra en kombinasjon av H fra Hyundai og begynnelsen på ordet Traction for å representere de teknologiske egenskapene til 4WD. The Hyundai Genesis kommer med HTRAC firehjulsdriftssystem.

Anbefalt: