Hvordan smører du en clutchkabel?
Hvordan smører du en clutchkabel?

Video: Hvordan smører du en clutchkabel?

Video: Hvordan smører du en clutchkabel?
Video: Valtra 214 & Bredal K105 | Kalkkjøring 2024, Kan
Anonim
  1. Trinn 1: Hva du trenger. Heldigvis ikke mye du ikke allerede har.
  2. Trinn 2: Klargjør arbeidsområdet.
  3. Trinn 3: Fjern Kløtsj Spak.
  4. Trinn 4: Slip på Kabel Luber.
  5. Trinn 5: Smøring de Kløtsj Spak Kabel .
  6. Trinn 6: Installer Kløtsj Spak.
  7. Trinn 7: Demonter gasshåndtaket Kabel Boliger.
  8. Trinn 8: Smøring gassen Kabler .

Kan jeg dessuten bruke kjedeolje på clutchkabelen?

Gjøre ikke bruk kjedeolje på kabler . For raskt arbeid på kabler , ingenting slår et press kabel luber fra tilbehørsselskaper som Motion Pro. I utgangspunktet klemmer du en gummipropp over den ene enden av kabel , sett inn et rør fra en kan av silikonbasert kabelsmøremiddel i et lite hull, og gi munnstykket en klem.

På samme måte kan du bruke wd40 som kabelsmøremiddel? WD-40 er et løsemiddel OG smøremiddel , men absolutt ikke blant de beste smøremidlene. For nesten alle applikasjoner er det bedre. Det ER imidlertid et utmerket avfettingsmiddel OG vannfortrengningsprodukt. Med det sagt, JEG bruker det (med en kabel glatt gizmo) for å rengjøre kabler -- kabler at Jeg DERETTER smøremiddel med Triflow.

Dessuten, hvordan smører du en gressklipperkabel?

Til smøre de kabler på en Toro 20332 gressklipper vri på Seafoam Deep Creep DC14 slåmaskin til baksiden av maskinen vender mot deg. Det er to steder på kabel hvor du trenger å påføre Seafoam penetrerende smøremiddel . Den ene er på bunnen av kabel , i inngangen, og det andre området er rett på toppen.

Hvordan bruker du trådtrekkende smøremiddel?

Søke om glidemiddel sjenerøst til hodet på ledninger mating inn i røret og noen få meter nedover lengden på metalltråd . Også, sprut litt av smøremiddel nedover selve kanalen. Fortsett å påføre en liten mengde smøremiddel til ledninger like før de går inn i kanalen som ledninger blir trukket inn i røret.

Anbefalt: