Vil dekkslim fikse en sidevegglekkasje?
Vil dekkslim fikse en sidevegglekkasje?

Video: Vil dekkslim fikse en sidevegglekkasje?

Video: Vil dekkslim fikse en sidevegglekkasje?
Video: Hvordan lage et tak fra plastpaneler 2024, Kan
Anonim

Fastsette en leilighet eller slim vil sannsynligvis ikke fungere på sidevegg . De slim blir vanligvis tvunget og holdt på plass av sentrifugalkraft, som det ikke er noen av på sidevegg . Patching a sidevegg er mulig, men ikke lett. Patching ATV dekk generelt er det tøft, men jeg har gjort det.

Kan dessuten et dekk med sideveggskade repareres?

Dessverre, selv om noen av flere objekter eller hendelser kan forårsake din dekkets sidevegg for å punktere, er det bare én løsning: bytt ut dekk . Dessverre, sidevegg punkteringer på passasjer eller lett lastebil dekk kan ikke være reparert.

Man kan også spørre, ødelegger slim dekket ditt? Hvis det allerede eksisterer skader er til stede, vi gjøre anbefaler ikke å bruke Slime . Gjøre ikke forlate Slime innsiden dekkene dine i mer enn 2 år. Etter den tid kan vi ikke garantere integriteten til din felger. Slimes Nødsituasjon Dekk Tetningsmasseformelen er ment å brukes som en midlertidig nødreparasjon i personbiler.

Følgelig, fungerer Slime dekkforsegling på sidevegger?

Sidevegg gashes: Slime er designet for å bare reparere punkteringer i slitebanen på dekk . Dessverre, dekk tetningsmidler vil ikke reparere en skråstrek på din sidevegg.

Er sideveggskade en MOT-feil?

Hvis du merker en rift, hakk, boble eller bule i sidevegg Det er vanligvis et tegn på alvor skader til dekkets struktur. Det er viktig at du får det skader sjekkes av en dekkekspert umiddelbart. Hvis en MOT inspektør ser denne typen skader , vil det resultere i en umiddelbar mislykkes - uten unntak.

Anbefalt: