Hva gjør hjulsylinderen?
Hva gjør hjulsylinderen?

Video: Hva gjør hjulsylinderen?

Video: Hva gjør hjulsylinderen?
Video: Hvordan bytte hjulsylinder på RENAULT SYMBOL/THALIA 1 [BRUKSANVISNING AUTODOC] 2024, Kan
Anonim

EN hjulsylinder er en komponent i en hydraulisk trommel brems system. Den ligger i hver hjul og er vanligvis plassert på toppen av hjul , over skoene. Dens funksjon er å utøve kraft på skoene for å bringe dem i kontakt med trommelen og stoppe bilen med friksjon.

På samme måte spørs det, hva skjer når en hjulsylinder blir dårlig?

Et av de første og mest tydelige symptomene på a dårlig hjulsylinder er en "grøtaktig" bremsepedal. Hvis hjulsylindere lekker, kan deres evne til å presse og forlenge stempelet bli kompromittert. Dette får bremsen til å føles merkelig myk eller grøtaktig ut som om bremsen sakte synker til bakken når den trykkes ned.

kan du kjøre med en dårlig hjulsylinder? Bremsene vil røyker ikke lenger, og du vil være i stand til kjøre bilen din som alltid. Du bør ikke prøve å fikse en fastkjørt hjulsylinder eller skyvelære med mindre du er en sertifisert bilmekaniker, da det er ganske enkelt å gjøre alvorlig skade på bilen din brems system.

På samme måte, hvor mye koster det å bytte en hjulsylinder?

De gjennomsnittlig kostnad for en brems skifte av hjulsylinder er mellom $247 og $358. Arbeid kostnader er estimert mellom $161 og $205, mens deler er priset mellom $86 og $153. anslag gjør inkluderer ikke skatter og avgifter.

Når må en hjulsylinder byttes?

Bremsevæske fornyes vanligvis når det lekker eller stikker hjulsylinder på en trommelbrems er erstattet med en ny. Imidlertid, hvis væsken har blitt fornyet nylig, eller det ikke er praktisk å erstatte det, kan du ta skritt for å holde væsketapet til et minimum erstatte de sylinder.

Anbefalt: