Er egentlig eierforsikring nødvendig?
Er egentlig eierforsikring nødvendig?

Video: Er egentlig eierforsikring nødvendig?

Video: Er egentlig eierforsikring nødvendig?
Video: Dette bogstav i navnet bærer penge og velstand. Det første bogstav i navnet påvirker en persons 2024, Kan
Anonim

Tittelforsikringsdekning avhenger vanligvis av om du har en utlåner eller en eiers Politikk. Vanligvis du trenge å kjøpe en långivers polise hvis du tar opp lån fra et offentlig boliglån. An eiers Det utstedes ofte polise for beløpet du betalte for boligen.

Bare så, er eierens tittelforsikring valgfri?

Realiteten er at det ikke er noen lov som krever at du kjøper en eiers eiendomsforsikring politikk når du kjøper eiendom. Hvis du skal ha et boliglån, vil din utlåner kreve at du kjøper en utlåner tittelforsikring politikk for å beskytte sine interesser, men eiers politikk er fremdeles valgfri.

Trenger jeg på samme måte eierforsikring når jeg kjøper hus? De fleste långivere krever at du gjør det Kjøp en utlåner tittelforsikring policy, som beskytter beløpet de låner ut. Du kan vil kjøpe en eiers eiendomsforsikring politikk, som kan bidra til å beskytte din økonomiske investering i hjemmet. Du kan vanligvis handle for din tittelforsikring leverandøren atskilt fra boliglånet ditt.

I forhold til dette, trenger du virkelig tittelforsikring?

Kjøpe utlåner tittelforsikring er en obligatorisk del av boliglånsprosessen. Imidlertid er det ofte en god idé å kjøpe tittel dekning for deg selv som huseier. Tittelforsikring kan kompensere du for skader eller saksomkostninger i en rekke situasjoner.

Hva er fordelene med eierforsikring?

En fordel av en eiers policyen er at den varer så lenge du eller dine arvinger har interesse i eiendommen. I tillegg dekker politikken ofte hele kjøpesummen. An eiers politikk, når det er nødvendig, kan bidra til å betale for forsvaret mot et angrep på tittel og betale eventuelle/alle gyldige krav.

Anbefalt: