Er det nødvendig med kjeder på US 50?
Er det nødvendig med kjeder på US 50?

Video: Er det nødvendig med kjeder på US 50?

Video: Er det nødvendig med kjeder på US 50?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Kan
Anonim

USA 50 . Kjeder er nødvendig på alle kjøretøy unntatt firehjulsdrevne kjøretøy med snødekk på alle fire hjul fra 4 mil øst for Placerville til Meyers.

Ved siden av dette, krever Highway 50 kjeder?

Kjeder er oftest nødvendig i de høyere fjellovergangene i Nord-California, som Interstate 5 nord for Redding, Interstate 80 over Donner Pass mellom Sacramento og Reno, Nevada og USA Riksvei 50 over Echo-toppmøtet mellom Lake Tahoe og Sacramento.

Videre er det nødvendig med kjeder på motorvei 50 til South Lake Tahoe? Dessverre for sjåfører, riksvei 50 får mye snø, og kjeder er nødvendig ofte gjennom vintermånedene. (Veien stenger på ganger på grunn av snø også.) Men det er spektakulært i alle årstider og verdt turen.

Med tanke på dette, trengs det kjeder til Tahoe i dag?

Krav 1 (R-1) tilsier det kjeder være på alle kjøretøyer under 6000 pund med mindre de har snødekk. R-2 sier kjeder må være på alle kjøretøyer unntatt firehjulede eller firehjulsdrevne kjøretøy med snødekk. R-3 mandater kjeder på alle kjøretøy - ingen unntak.

Er det nødvendig med kjeder på Donner Summit?

Krav 1 (R1): Kjeder eller snødekkdekk nødvendig . Snødekk må ha en mønsterdybde på 6/32" med et "M & S"-trykk på dekkets sidevegg. Krav tre (R3): Kjeder er nødvendig på alle kjøretøy, ingen unntak.

Anbefalt: