Hva er straffen for å bli dømt for ulovlig passering av en stoppet skolebuss?
Hva er straffen for å bli dømt for ulovlig passering av en stoppet skolebuss?

Video: Hva er straffen for å bli dømt for ulovlig passering av en stoppet skolebuss?

Video: Hva er straffen for å bli dømt for ulovlig passering av en stoppet skolebuss?
Video: Breivik ble avbrutt av dommer 2024, Kan
Anonim

Passerer en stoppet skolebuss til høyre er a fint på $ 500 til $ 1, 200 og lisens suspensjon på 30 dager for første lovbrudd, ikke mindre enn 30 dager for andre lovbrudd og 30 dager til 120 dager for påfølgende lovbrudd.

Spørsmålet er også hva som er straffen for ulovlig passering av en skolebuss i Illinois?

Straffene for å passere en stoppet skolebuss ulovlig dekkes også av Illinois Vehicle Code, og de er harde. For det første fornærmelse , vil overtredere av denne loven bli pålagt en obligatorisk bot på minst $ 150. De vil også stå overfor en obligatorisk suspensjon på tre måneder.

På samme måte, hvor mye er en billett for å passere en stoppet skolebuss? For tiden driver som passere en stoppet skolebuss kan lades, ansikt en fint på opptil $2 000 og motta seks demerit-poeng for en første forseelse. Hvert påfølgende lovbrudd kan føre til at en sjåfør blir bøtelagt på opptil $4 000, ytterligere seks poeng og opptil seks måneder i fengsel.

Også å vite er, hva er konsekvensene for ulovlig passering av en skolebuss?

Passering a stoppet skolebuss til høyre er en bot på $ 500 til $ 1, 200 og lisens suspensjon på 30 dager for første lovbrudd, ikke mindre enn 30 dager for andre lovbrudd og 30 dager til 120 dager for påfølgende lovbrudd. Seks (6) poeng vurdert mot kjørerekord. Må stoppe minst 25 meter fra a skolebuss.

Er det forbrytelse å passere en stoppet skolebuss?

Passerer en stoppet skolebuss i strid med G. S. 20-217 (a) er en klasse 1 forseelse . En sjåfør som forsettlig bryter G. S. 20-217 (a) og slår en person, er skyldig i klasse I forbrytelse . En sjåfør som forsettlig bryter G. S. 20-217(a), slår en person og dermed forårsaker personens død, er skyldig i en klasse H forbrytelse.

Anbefalt: