Er det farlig å kjøre med hull i eksosen?
Er det farlig å kjøre med hull i eksosen?

Video: Er det farlig å kjøre med hull i eksosen?

Video: Er det farlig å kjøre med hull i eksosen?
Video: No Exhaust is Safe! 2024, Kan
Anonim

Kjøring med en eksos lekkasje er en farlig på grunn av potensielle branner og røykene du puster inn mens du er kjøring . EN hull i din eksos kan tillate eksos røyk å siver inn i det indre av kjøretøyet. Dette kan utsette deg for karbonmonoksid.

Med tanke på dette, vil et hull i eksosen min påvirke ytelsen?

Din motor opptreden krever at alle komponenter i de bilen fungerer med optimal kapasitet. Hvis eksosen din røret har en hull eller en lekkasje, din motor ytelse vil være berørt . Du vil kanskje ikke legge merke til noen av dem hvis du har et eldre kjøretøy fordi de pleier å være litt mer støyende og litt mindre effektive.

Ved siden av ovenfor, hvor mye koster det å fikse et hull i eksosen? Først, er kostnaden av butikkarbeid. Mange butikker i større byer tar betalt som mye som $ 100 i timen for arbeidskraft og vil belaste minimum en time. Da kan du ha prisen på deler. De gjennomsnittlig eksosreparasjon vil mest sannsynlig løpe mellom $200 og $300.

Med tanke på dette, hva skjer hvis du borer et hull i eksosen din?

Å bore et hull i en lyddemper er ofte gjort for å endre lyden av lyddemper . Baffler inne i lyddemper handle for å redusere støy og forbedre luftstrømmen. Derimot, hvis du vil gjerne bor et hull i lyddemperen for å endre luftstrømdynamikken til lyddemperen din og for å gjøre bilen høyere, du må vite hvordan å gjøre dette.

Kan en eksoslekkasje drepe deg?

Eksos gass er giftig. Hvis du ha en lekke et sted i eksos system, eksos kunne gå inn i passasjerkabinen og gjør du syk eller til og med drepe deg . Hvis du lukt eksos i bilen, rull ned vinduene dine og få det inspisert.

Anbefalt: