Kan jeg lage en kopi av en kopi av en nøkkel?
Kan jeg lage en kopi av en kopi av en nøkkel?

Video: Kan jeg lage en kopi av en kopi av en nøkkel?

Video: Kan jeg lage en kopi av en kopi av en nøkkel?
Video: Vlad and Nikita pretend play with cooking toys 2024, April
Anonim

Sannheten er at det ikke er noen lov angående “ gjøre ikke duplisere” nøkler . Den graverte meldingen fant på mange virksomheter nøkler er ikke juridisk bindende - det er bare en anbefaling. Selv om mange jernvarekjeder, for eksempel Ace, kan nekte å kutte en kopiere av disse nøkler , en låsesmed kan enkelt duplisere dem.

Ganske enkelt, kan du lage en kopi av en kopiert nøkkel?

Ja, du kan kopiere en ødelagt nøkkel uansett om det er patentert nøkkel . Du vil begrenses hvor du kan har dette gjort, bare fordi ikke alle nøkkel produsent vil har tilgang til det nødvendige nøkkel blank. Den sikreste innsatsen er alltid en låsesmed, som de vil har nøkler og utstyr for å kutte alle typer nytt nøkler.

I tillegg er det nøkler som ikke kan kopieres? Sannheten er der ingen lov angående “donot duplisere ” nøkler . Den graverte meldingen funnet på mange virksomheter nøkler er ikke juridisk bindende – det er bare en anbefaling. Selv om mange kjede maskinvarebutikker, for eksempel As, kan nekte å kutte en kopi av disse nøkler , en låsesmed enkelt duplisere dem.

På denne måten, hvor mye er det å få en kopi av en nøkkel laget?

Typiske kostnader: For $ 1,25-$ 2 kan du få en grunnleggende dør eller bil nøkkel kopiert hos de fleste lokale jernvareforretninger. Kopieringen gjøres av en butikkmedarbeider som kan eller ikke ha opplæring i hvordan kopier nøkler.

Lager AutoZone bilnøkler?

Kort svar: Mens du får en bilnøkkel erstattet er mer involvert enn å bytte ut en standard dør nøkkel , mange auto butikker - inkludert forhånd Auto Deler, AutoZone , O'Reilly og NAPA - lage bilnøkkel kopier. Du kan også få bilnøkler hjemme forbedringsbutikker som Lowe's og The Home Depot.

Anbefalt: