Hvor mye er forsikring på en terrengsykkel?
Hvor mye er forsikring på en terrengsykkel?

Video: Hvor mye er forsikring på en terrengsykkel?

Video: Hvor mye er forsikring på en terrengsykkel?
Video: Is your mountain bike insured? 2024, Kan
Anonim

Hvor mye Gjør Kostnad for sykkelforsikring ? Skittsykkelforsikring politikk er generelt billigere enn motorsykkel forsikring retningslinjer. GEICO tilbyr standard dekning for personskade og eiendomsskade for så lite som $ 99 per år for terrengsykkelforsikring , mens det kan koste hundrevis av dollar å forsikre en motorsykkel.

Folk spør også, hvor mye er forsikring for en lovlig smusssykkel?

GEICO tilbyr standard personskade og eiendomsskadeansvar dekning for så lite som $ 99 per år for terrengsykkelforsikring , mens det kan koste hundrevis av dollar å forsikre en motorsykkel.

Trenger du dessuten forsikring for å registrere en smusssykkel? I mange stater, a Terrengsykkel må være registrert . Skjønt, hvis du har en Terrengsykkel som er designet for å brukes til både terreng- og motorveiskjøring, deretter det kjøretøyet ville bli behandlet som en motorsykkel og derfor trenge å være registrert og ha det obligatoriske ansvaret forsikring dekning.

Folk spør også, skal jeg forsikre skittsykkelen min?

Noen stater krever terrengsykkelforsikring ved lov, selv om du bare kjører offroad. I andre stater, om det skal eller ikke forsikre de sykkel det er opp til deg. Uansett er det en god idé å ha en slags dekning, siden du kjører a Terrengsykkel kan sette deg, sykkelen din og andre rundt deg i fare.

Trenger du forsikring for en dobbel sport?

Forsikring en Dobbel - Sport Av naturen, Dobbel - sport motorsykler er street-legal. I alle unntatt noen få utvalgte stater betyr det at de må være forsikret før de treffer noen offentlige veier. Heldigvis, Dobbel - sportsforsikring er billigere enn forsikring for store V-twin cruisere eller 100+ hestekrefter supersykler.

Anbefalt: