Hvorfor endres VX og VY med høyden?
Hvorfor endres VX og VY med høyden?

Video: Hvorfor endres VX og VY med høyden?

Video: Hvorfor endres VX og VY med høyden?
Video: Рефакторинг: switch vs if-else vs enum vs HashMap [Шаблон "Команда"] 2024, Kan
Anonim

Så, du har lavere nese. Og det betyr at flyhastigheten må øke . Som høyde øker og kraften og kraften reduseres, Vy reduseres fordi det er mindre strøm tilgjengelig. Vx vil øke fordi det er mindre kraft tilgjengelig.

På denne måten, hva skjer med hastigheten for VX og VY med økende høyde?

Vx og Vy med økende høyde . Hva skjer med hastigheten for Vx og Vy med økende høyde ? Svar: Vx forblir konstant og Vy reduseres.

Hvordan påvirker en motvind i tillegg VX og VY? Vy er høyde oppnådd over tid og Vx er høyde oppnådd over distanse. Det er her det blir forvirrende; EN motvind vil påvirke stigningsvinkelen i forhold til jorden. Ekstremt eksempel er å klatre inn i en motvind som er lik hastigheten din.

Foruten ovenfor, hvorfor er VX og VY forskjellige?

Vx er den tregeste (IAS), og er maksimal stigningsvinkel. Det lar en klatre til høyde innenfor den korteste horisontale avstanden. Vy er litt raskere, og er den maksimale stigningshastigheten. Det lar en klatre til høyden på kortest tid.

Endrer VX og VY seg med vekten?

Ja, begge vil variere . De er begge avhengige av å minimere drag og ha mye kraft eller kraft. Tydeligvis vil kraft eller kraft ikke gjøre det variere med vekt , men de * gjøre * variere med flyhastighet, og så gjør drag på flyet.

Anbefalt: