Eies Kirkland -huset til Costco?
Eies Kirkland -huset til Costco?

Video: Eies Kirkland -huset til Costco?

Video: Eies Kirkland -huset til Costco?
Video: Kirkland Liquors You Should & Shouldn't Buy At Costco 2024, Kan
Anonim

Men en av dem er ikke som de andre! Kirkland Signatur, det private merkets merkenavn introdusert av Costco i 1992, er så oppkalt etter Costco's bedriftens hovedkvarter, Kirkland , Washington. Kirklands , Inc. derimot, er en amerikansk detaljhandelskjede som selger hjem dekor, møbler, tekstiler, tilbehør og gaver.

Ved siden av dette, eies Kirklands -butikken av Costco?

Costco driver et datterselskap som produserer dusinvis av produkter under Kirkland Signatur merkenavn. Ved å betjene sin egen merke, Costco kan dekke kundenes endrede behov og kontrollere produktdesign, kostnader og priser.

Foruten ovenfor, eies Costco og Target av samme selskap? Costco Engros Selskap (NASDAQ: COST) og Mål (NYSE:TGT) er to av de største forhandlerne i landet. Til sammen representerer de 125 milliarder dollar i markedsverdi. Bildekilde: Costco.

På samme måte, hvem eier Kirkland-butikkene?

Kirkland's ble grunnlagt av Carl Kirkland og Robert Kirkland i 1966 i Jackson, Tennessee, da de begynte å selge boligtilbehør til lave priser. Fra september 2018 har kjeden vokst til 431 butikker i 37 stater.

Er Kirklands eid av hjemmevarer?

HomeGods er selvfølgelig større – omtrent 3,5 ganger større enn Kirklands . Og Hjemmevarer er en del av selskapet som eier T. J. Maxx og Marshalls. Kirklands er et eget selskap som ikke har noen relasjon til Kirkland Signaturmerke hos Costco.

Anbefalt: