Hva er tredjeparts eiendomsskade?
Hva er tredjeparts eiendomsskade?

Video: Hva er tredjeparts eiendomsskade?

Video: Hva er tredjeparts eiendomsskade?
Video: THIRD PARTY PROPERTY DAMAGE LIABILITY (TPPD INSURANCE) EXPLAINED 2024, Kan
Anonim

Tredjeparts eiendomskade Forsikring er valgfri og gir dekning hvis du må betale for skader kjøretøyet ditt forårsaker til en annen persons kjøretøy eller eiendom . Det dekker ditt ansvar for å betale erstatning for personskader hvis føreren av bilen din hadde skyld i ulykken.

Hva dekker tredjepartsforsikringen her?

Tredje - partiforsikring dekker en person eller et firma mot tap forårsaket av noen tredje - parti . Et eksempel er bil forsikring som vil holde skadesløsholdelsen forsikret hvis en annen sjåfør forårsaker skade på forsikrede bil. De to hovedkategoriene av tredje - partiforsikring er ansvarsdekning og materielle skader dekning.

Spørsmålet er deretter, hva er skade på eiendom i bilforsikring? Eiendomsskadeforsikring dekker deg for ethvert økonomisk ansvar som oppstår dersom du skulle havne i en ulykke og forårsake skader til noen andres eiendom . Denne typen dekning opererer på per ulykkesbasis, med forsikring selskap som er villig til å dekke kostnader opp til dekningsbeløpet.

Dessuten, hva er tredjeparts arbeidsrisiko?

personbiler som inkluderer minibusser, busser og busser. Hovedeksponeringen for forsikringsselskaper kommer fra Fare kroppsskade på passasjerer. De tredjeparts arbeidsrisiko er ikke dekket av motorpolisen, men dekning i stedet av forsikredes offentlige ansvar eller ingeniørpolicyer.

Hvem er tredjeparten i en ulykke?

Begrepet ' tredjepart 'refererer til en person som er involvert i et bilforsikringskrav som ikke er deg - (innehaveren av forsikringen eller sjåføren). Så dette er vanligvis den andre driveren som er involvert i en ulykke.

Anbefalt: