Hva er erstatningsperiode under driftsavbrudd?
Hva er erstatningsperiode under driftsavbrudd?

Video: Hva er erstatningsperiode under driftsavbrudd?

Video: Hva er erstatningsperiode under driftsavbrudd?
Video: EVE Online Убийство Дрифтера в WH в 2 Nestorа 2024, Kan
Anonim

De Forretningsavbrudd Forsikring Skadeserstatningsperiode er den periode der virksomhet ' resultater påvirkes på grunn av tapet eller skaden, som begynner med datoen for tapet eller skaden og slutter ikke senere enn det maksimale Skadeserstatningsperiode . Det maksimale Erstatningsperiode er angitt i din policyplan.

Med tanke på dette, hva er avbrytelse av skadeserstatningsperioden?

De periode av erstatning er hvor lang tid ytelsen utbetales i henhold til en forsikring. Det brukes også til å angi tiden periode for hvilket erstatning eller erstatning skal betales under a forretningsavbrudd Politikk.

Vet også, hvordan beregnes avbruddsforsikring i virksomheten? Regne ut den forventede brutto fortjenesten til virksomhet over erstatningsperioden. Dette tilsvarer forventede bruttoinntekter minus forventede endringer i beholdningsverdier, virksomhet materialbruk og fraktkostnader. Regne ut kostnadene ved å flytte til og drive din virksomhet fra andre midlertidige lokaler i skadesløsperioden.

Hva dekkes på samme måte av forsikringsavbruddsforsikring?

Forretningsavbruddsforsikring er forsikringsdekning som erstatter inntekt tapt i tilfelle det virksomhet er stoppet av en eller annen grunn, for eksempel en brann eller en naturkatastrofe. Denne typen forsikring også dekker driftskostnader, flytting til et midlertidig sted om nødvendig, lønn, skatter og lånebetalinger.

Hva vil være et permanent gebyr når det gjelder retningslinjer for avbrudd i virksomheten?

EN forretningsavbruddspolitikk trenger derfor kun å dekke forsikredes nettoresultat og faste utgifter (som ofte kalles " stående gebyrer '). De begrep som forsikringsselskapene bruker for tillegg av netto overskudd og stående gebyrer er "brutto fortjeneste".

Anbefalt: