Innholdsfortegnelse:

Hvor snart kan du kreve hjemmeforsikring?
Hvor snart kan du kreve hjemmeforsikring?

Video: Hvor snart kan du kreve hjemmeforsikring?

Video: Hvor snart kan du kreve hjemmeforsikring?
Video: Жареный рис с креветками, яйцом и овощами. Простой рецепт, готовим дома. 2024, Kan
Anonim

Denne tidsbegrensningen kan være alt fra 30 dager til en år avhengig av forsikringsselskapet. Venter også lang å lagre et krav kan være brukt av din forsikring selskapet som grunnlag for å bevise det du ikke er i samsvar med en tilstand i din huseierforsikring politikk, og gir dem Ikke sant å nekte din krav til dekning.

Videre, hvor raskt etter at du har tegnet hjemmeforsikring kan du kreve?

Mange forsikringsselskaper vil gi du opptil 180 dager for å lage en krav på din hjem forsikring , men det er alltid best å ta kontakt som snart som mulig. Forsikringsselskaper liker å håndtere store påstander som snart som mulig, spesielt hvis det er en flom eller brann.

Dessuten er det verdt å gjøre krav på boligforsikring? Når IKKE skal arkivere en krav om huseierforsikring Ikke alle hendelser krever innlevering av en krav om hjemmeforsikring . Hvis reparasjonskostnadene er mindre enn egenandelen, er det bedre å betale utenom lommen. Men med de mindre tapene som er under egenandelen, er det virkelig ikke det verdi den."

Videre, hvor mye vil husforsikringen min stige hvis jeg krever?

Det er ikke verdt hevde på din hjem forsikring politikk til de kostnad for en hendelse er vesentlig over de overflødig. Hvis du krav på din hjem forsikring , betaler du for de overflødig. Men den koster deg også i et dobbelttreff av kansellert nr påstander bonuser og hevet premie for opp til fem år etterpå.

Hva skal en boligforsikringsjustering ikke si?

Her er andre tips du må huske når du arbeider med en hjemmeforsikring:

  • Unngå å gi justereren en registrert uttalelse.
  • Unngå å snakke med justereren med mindre det er nødvendig, og vurder å ha en venn eller, enda bedre, din advokat eller offentlige justerer hjelpe når du snakker med justereren.

Anbefalt: