Er festoolen Kapex verdt det?
Er festoolen Kapex verdt det?

Video: Er festoolen Kapex verdt det?

Video: Er festoolen Kapex verdt det?
Video: обзор торцовочной пилы Festool Kapex KS 120 REB от владельца Быстрый честный обзор реальный отзыв 2024, Kan
Anonim

Ja, det er den beste gjæringssagen du kan få (bortsett fra noen spesialiserte verktøy som koster enda mer), men som en første Festool , pengene er sannsynligvis bedre brukt andre steder hvis du har andre behov i butikken din. Jeg sier dette som en veldig glad Kapex Eieren. De Kapex , IMO, er den minst utmerkede av de Festool oppstilling.

Angående dette, er festool verdt pengene?

Festool er så mye bedre enn DeWalt/Makita/Milwaukee. derimot den er ikke verdt det for omtrent 95% av brukerne av trebearbeidingsverktøy. Dette er pro-verktøy som kan betale seg hvis du er en proff, der time= penger og du trenger dem for å brødfø familien din.

Videre, hva er forskjellen mellom Dewalt dws779 og dws780? De DeWalt DWS780 er en gjæringssag med dobbel fas. Akkurat som DWS779 de DWS780 drives av en 15 Amp motor og har en ubelastet hastighet på 3800 o / min. ?De DWS780 har samme støvavsugningssystem som det som i utgangspunktet bare er en støvrenner.

Ved siden av ovenfor, er festool bedre enn Dewalt?

De Festool Systainer er mye hyggeligere enn de Dewalt boksen, men begge er tilstrekkelige til å holde sagene og klemmene. De Dewalt strømledningen er omtrent 12' lang og Festool strømledningen er omtrent 10 'lang. De Festool har en flyttbar plugg som alle verktøyene og Dewalt's ledningen er festet.

Hva er den beste gjærsagen for kroneforming?

EN gjæringssag gjør skjæringen kronestøping mye lettere. Derfor valgte vi beste gjærsag for kroneforming slik at du kan gjøre jobben som en profesjonell.

  • DEWALT 12-tommers gjæringssag for gjæring, dobbel skråkant (DWS780)
  • Bosch GCM12SD dobbeltsidig glidende gjærsag.

Anbefalt: