Kan en 15 -åring kjøre til jobb i Nebraska?
Kan en 15 -åring kjøre til jobb i Nebraska?

Video: Kan en 15 -åring kjøre til jobb i Nebraska?

Video: Kan en 15 -åring kjøre til jobb i Nebraska?
Video: Å vite dette hemmelig, du vil aldri kaste bort plast flasker! 2024, Kan
Anonim

Enkeltperson kan kun kjøre uten tilsyn mellom 12 midnatt og 06.00 hvis de kjører til eller hjemmefra til arbeid eller en skoleaktivitet. Enkeltperson kan kjøre når som helst hvis de er ledsaget av en forelder, verge eller lisensiert sjåfør som er minst 21 år.

På samme måte kan du kjøre til jobb med skoletillatelse i Nebraska?

Søkere må være minst 14 år, men ikke eldre enn 16. A Skoletillatelse innehaveren kan operere et kjøretøy uten tilsyn når du skal mellom hjemmet og skole eller når du transporterer et familiemedlem til lignende aktiviteter. Tillatte sjåfører har også lov til det kjøre når de er i følge med en lisensiert sjåfør, 21 år eller eldre.

For det andre, hvor sent kan en 16-åring kjøre i Nebraska? Søknaden og testene kan behandles opptil 60 dager før tenåringens 16th bursdag, men lisensen vil ikke være gyldig før tenåringen fyller 16 år. En POP -holder har lov til å kjøre uten tilsyn fra klokka 6 om morgenen . til midnatt eller når som helst mens du reiser til eller fra et arbeid eller en skoleaktivitet.

Videre, hvilken alder kan du begynne å kjøre i Nebraska?

Har hatt en skolelærertillatelse, lærertillatelse eller kombinasjon i minst to måneder, fullført en DMV-godkjent sjåfør sikkerhetskurs. Er minst 14 år og to måneder gammel og under alder 16 år og 3 måneder gammel og. Oppfyll kvalifikasjonskravene for en skoletillatelse.

Kan jeg kjøre på jobb med skoletillatelse?

Kjøring til skole med en sjåfør tillate Ja, hvis du er i følge med en forelder eller foresatte, kjøring instruktør, eller en autorisert lisensiert voksen på 21 år og eldre. Ellers nei, det kan du ikke. Samme regel gjelder for kjøring til jobb.

Anbefalt: