Hva er AGPS Android?
Hva er AGPS Android?

Video: Hva er AGPS Android?

Video: Hva er AGPS Android?
Video: Как настроить GPS на смартфоне с Android 2024, Kan
Anonim

AGPS (Assisted Global Positioning System) er et system telefonen din kan bruke til å beregne posisjonen din ved hjelp av satellittsignaler.

Hvordan fungerer Agps angående dette?

Assistert GPS, også kjent som A-GPS eller AGPS , henter informasjon fra lokale mobiltårn og forbedrer ytelsen til standard GPS i smarttelefoner og andre mobile enheter som er koblet til et mobilnettverk. Assistert GPS bruker nærhet til cellulære tårn for å beregne posisjon når GPS -signaler ikke er tilgjengelige.

For det andre, hva er forskjellen mellom GPS og AGPS? GPS er hovedsakelig ansatt i biler, fly og skip, mens AGPS er ansatt i mobiltelefoner. GPS står for Global Positioning System og AGPS står for AssistedGlobal Positioning System. GPS enheter bestemmer stedsinformasjon ved å kommunisere direkte med satellitter som beveger seg rundt jorden.

Ved siden av dette, hva står Agps for?

Assistert GPS

Hvorfor fungerer ikke telefonens GPS?

Hvis du ikke kan se himmelen, har du en svak GPS signalet og posisjonen din på kartet ikke være korrekt. Naviger til Innstillinger > Plassering > og sørg for at Plassering er PÅ. Naviger til Innstillinger> Lokasjon> Kildemodus og trykk på Høy nøyaktighet. MERK: GPS nøyaktigheten varierer avhengig av antallet synlige GPS satellitter.

Anbefalt: