Hvordan fungerer Anderson -pluggen?
Hvordan fungerer Anderson -pluggen?

Video: Hvordan fungerer Anderson -pluggen?

Video: Hvordan fungerer Anderson -pluggen?
Video: Симулятор сельского хозяйства 19 | Руководство Anderson Group Hybrid X Xtractor 2024, Kan
Anonim

An Anderson Plug er den spesialiserte kontakten på slutten av det vi kaller en 'ladekrets'. Den lar lading fra bilbatteriet strømme gjennom til campingvognbatteriet. Den virker nøyaktig det samme som et dobbeltbatterisystem som du ville finner under panseret på mange 4WD-er.

Tilsvarende, hvor mye koster det å montere en Anderson-plugg?

Ekte Anderson plugger er ca $15 hver.

Vet også, hvilken størrelse Anderson-plugg trenger jeg? For 50 Amp Gray Anderson-kontakt du bør bruker 16 mm batterikabel. Denne kabelen er tilgjengelig på lastebilelektrisk i sort eller rød og selges i 10 meters ruller. Kabelen er bensin-, olje- og syrebestandig og er vurdert til 110 Amp. For 175 Amp Gray Anderson -kontakt du bør bruke 35 mm batterikabel.

trenger jeg en Anderson-plugg?

ANDERSON STOPPER ER VESENTLIG FOR EFFEKTIV LADING I en campingvogn eller campingvogn, hvor de enten har et batteri som krever lading eller et kjøleskap som drives av en 12V forsyning, en Anderson Plug er viktig. Noen 12-pinners plugger gjør tilbyr samme tjeneste, men kan bare ta en maksimal kabeldiameter på 6 mm.

Kan du lodde Anderson -plugger?

De Anderson plugg terminaler må varmes opp og fylles med smeltet loddetinn . Deretter slår du inn kabelen, vent litt, og Bob er onkelen din! Bruk en skruestikk eller lignende for å holde terminalen forsiktig åpen. Hvis det er et hull som vil la loddetinn løp gjennom bare legg et stykke fyrstikkpinne i den som en midlertidig støpsel.

Anbefalt: