Hvordan velger jeg en verandalampe?
Hvordan velger jeg en verandalampe?

Video: Hvordan velger jeg en verandalampe?

Video: Hvordan velger jeg en verandalampe?
Video: Hvem er en bra kjæreste? Hvorfor velger mange feil? 2024, Kan
Anonim

Størrelse. De størrelsen på din veranda lys skal balansere med de størrelsen på oppføringen din dør i stedet for de total størrelse på hjemmet ditt. Når velge en veranda lys for en standardstørrelse dør på 6 fot 8 tommer, de September 2009 -utgaven av magasinet "Old House Interiors" anbefaler en veranda lys mellom 5 og 9 tommer bred.

Hva slags lyspære trenger jeg for en veranda?

Vanligvis bør du bruke en 60-watts pære i det minste med en enkelt armatur for tilstrekkelig belysning. Hvis du flankerer et par ved siden av front dør, kan du gå med en 40-watts pære i hvert av inventarene.

Og hvor sterkt bør et veranda lys være? Når det gjelder hvor mange lumen du trenger for utendørs belysning , det varierer fra 12-1300 avhengig av hvor de er. Sti og trinn lys er best rundt 100 lumen, flom- og bevegelsessensor lys 700 lumen, under vann lys 200-400 lumen, vegg lys 50-185 lumen, og generelt landskap lys 50-300 lumen.

På samme måte, hva er veranda lys?

Verandalys hjelpe deg og dine nærmeste. Du fumler ikke etter nøklene dine når lys er på-i stedet er du innenfor døren i løpet av få øyeblikk. De lys avskrekker også innbruddstyver som har en tendens til å unngå et hjem som ser opptatt ut. Tyvene tar hensyn til hvordan og når du slår på veranda og dekk belysning.

Hva er den beste effekten for en veranda lys?

De beste effekt for utendørs lys er 80 watt eller lavere. 40 watt og lavere er ideell for belysning stier og hagesenger. 40-80 watt er flotte for å lysne områder som innkjørsler og mindre tun. 80 watt og lavere er Dark Sky belysning godkjent, noe som betyr at du også hjelper miljøet.

Anbefalt: