Hva er en begrenset lisens i Maryland?
Hva er en begrenset lisens i Maryland?

Video: Hva er en begrenset lisens i Maryland?

Video: Hva er en begrenset lisens i Maryland?
Video: 💥 Есть ли слабые места в безупречных Mercedes W211 и C219? Что общего у Е-класса и CLS? 2024, Kan
Anonim

I Maryland , a begrenset lisens er akkurat det det høres ut som: en sjåfør tillatelse som kommer med visse bestemmelser om når og hvordan den kan brukes. Disse lisenser tillate sjåfører å bruke kjøretøyene sine for å komme seg til og fra jobb, skole, barnehager eller religiøse steder.

Dessuten, hva er en A-begrensning på lisens?

Begrensning Koder er som følger: A: Med korrigerende linser. B: En lisensiert sjåfør 21 år eller eldre må være i forsetet. C: Bare på dagtid. D: Ikke overstige 45 MPH.

I tillegg, hvorfor er lisensen min begrenset? De DMV kan utstede en begrenset bruk tillatelse til en sjåfør som kvalifiserer og hvis tillatelse er suspendert eller opphevet på grunn av brudd eller hendelser som ikke er alkohol- eller narkotikarelaterte, eller på grunn av noen narkotikarelaterte brudd.

Hva betyr begrensning J på et førerkort i Maryland?

EN begrensning J brukes på en førerkort når tillatelse innehaveren har spesifikk begrensninger til deres kjørerettigheter basert på kjøreevne eller BMV-anbefaling. Ledsager Sjåfør . Årlig kjøreferdighetseksamen. Årlig medisinsk gjennomgang. Automatisk overføring.

Hva er en alkoholbegrenset lisens?

An Alkohol begrenset sjåfør er en person som ikke lovlig kan betjene en motor med en målbar eller påviselig mengde alkohol i kroppen deres (UCA 41-6a-530). Med andre ord, hvis du er alkohol begrenset , din juridiske grense på alkohol å kjøre er.

Anbefalt: