Må lyddempere sveises?
Må lyddempere sveises?

Video: Må lyddempere sveises?

Video: Må lyddempere sveises?
Video: Германский веломотор MAW 1955 года! Разборка, обзор конструкции 2024, Kan
Anonim

Som alle deler av en bil, lyddemper kan til slutt bli utslitt eller bli skadet mens du kjører bilen. Mange lyddemper holdes på plass med lyddemper klemmer og gummihengere, selv om noen kan være det sveiset . I begge tilfeller kan du trenge å sage det gamle lyddemper av eksosrøret for å installere et nytt.

Krever det på samme måte sveising av en lyddemper?

Hvis du kjøper bare en lyddemper seg selv (IE generisk magnaflow) den ER mulig å gjøre det uten sveising men ikke verdt innsatsen. Ja. Eksos klemmer. De er dimensjonert for forskjellige rørområder, og vil lag en anstendig forsegling (men ikke fullt så god som sveising ).

Foruten ovenfor, hvor mye koster det å få en lyddemper sveiset på? Typisk kostnader : Liten lyddemper reparasjoner (som f sveising en løs men fortsatt fungerende lyddemper tilbake på plass eller fikse ødelagte klemmer) kan koste $30-$500 eller mer, avhengig av det spesifikke arbeidet som er utført og lokale arbeidspriser. CostHelper Readers rapporterer å betale $ 40-$ 300 for lyddemper reparasjoner, på en gjennomsnittlig kostnad på $138.

Også å vite er, kan en lyddemper sveises?

Installere Lyddempere Installere en lyddemper blir ofte sett på som en oppgave kun for profesjonelle. Det er faktisk mulig å få plass til en lyddemper til bilen din selv så lenge du har riktig verktøy. Det er to hovedmetoder for å installere en lyddemper - sveising eller bolting av lyddemper på.

Skal jeg sveise eller klemme eksosen?

Det er mye lettere hvis du velger og bruker de riktige tetningene. Det er ingen grunn til at det ikke kan bli så vellykket som sveising en lyddemper . Klemming er ideell for alle som prøver å installere en ny eksos komponent hjemme. I tillegg vil eksosklemmer gjør det trenger ikke noen service, men strammer eksosklemmer nå og da.

Anbefalt: