Har Mini One cruisekontroll?
Har Mini One cruisekontroll?

Video: Har Mini One cruisekontroll?

Video: Har Mini One cruisekontroll?
Video: ОН НЕ СТОИТ СВОИХ ДЕНЕГ! Почему нельзя покупать MINI COOPER 2024, Kan
Anonim

Mini Kjøremoduser (kan endres til en sportigere eller mer økonomisk kjøretur en ) Multifunksjon kontroller for ratt (inkludert cruisekontroll ) Sportseter for fører og passasjer foran.

Har minier dessuten cruisekontroll?

Trekk kontroll er standard og valgfri aktiv cruisekontroll med en kollisjonsdempende funksjon som vil forsøke å stoppe din MINI være involvert i en frontkollisjon i utgangspunktet.

På samme måte, hva er inkludert i en minimediepakke? Opereres via MINI Kontroller med berøringsfunksjonalitet, den inkluderer MINI Tilkoblet, MINI Tilkoblet XL Journey Mate, forbedret Bluetooth og en 20 GB harddisk.

I forhold til dette, hva er pepperpakke på en mini?

De Pepper Pack gir deg mer komfort MINI , inkludert sportsratt i skinn, gulvmatter, høydejustering av passasjersetet, oppbevaringsrom pakke , MINI Begeistring Pakke , regnsensor og automatisk hovedlysaktivering, automatisk, klimaanlegg, innvendig lys pakke , speilhetter i kropp, farge for One/D

Har minier parkeringssensorer?

De Mini har flott sikt hele veien, inkludert en grei utsikt over skulderen, takket være ganske slanke søyler, og den kompakte formen gjør at det er enkelt å bedømme bilens ekstremiteter. Som sådan er det ikke en vanskelig bil å parkere, selv om du kan legge til foran og bak parkeringssensorer , samt a reversering kamera.

Anbefalt: