Hvor legger du styrevæsken?
Hvor legger du styrevæsken?

Video: Hvor legger du styrevæsken?

Video: Hvor legger du styrevæsken?
Video: Power Steering Fluid Change QUICK and EASY 2024, Kan
Anonim

Finn strømmen styringsreservoar . Det er vanligvis på eller i nærheten av motoren, og kan ha en hvit eller gul reservoar og en svart hette. Tørk av reservoar rengjør med et håndkle eller en fille for å hindre at smuss kommer inn mens du jobber med det. Undersøk væske nivå i reservoar.

På denne måten fyller du servostyringsvæske mens bilen kjører?

På noen biler , makt - styrevæske nivået kan bare kontrolleres nøyaktig etter at motoren har løpe i en kort periode, og noen ganger du må også snu styring hjulet i begge retninger flere ganger samtidig som de bil tomgang.

På samme måte kan jeg bare legge til mer servostyringsvæske? Fyll Reservoar med Ny væske Nå som den gamle væske er tømt, du kan fyll på servostyringsreservoar med ny væske . Start med å sette en trakt inn i toppen av servostyringsreservoar så du kan hell i væske opp til riktig nivå. Deretter sette de reservoar hetten på igjen.

På denne måten, hva skjer hvis du bruker feil servostyringsvæske?

Feil servostyringsvæske . For å være på den sikre siden du bør skylle den ut og ikke kjøre den. Det kommer inn i hele systemet hvis du start motoren og kan ødelegge din servostyring stativ. Det vil komme inn i hele systemet hvis du start motoren og kan ødelegge din servostyring stativ.

Kan du blande gammel og ny servostyringsvæske?

Så lenge du bytter eller fyller på væske er riktig type for bilen, skal det ikke være noe problem i blande forskjellige merker av servostyringsvæsker . Bare dobbeltsjekk det du ser på det riktige reservoar.

Anbefalt: