Innholdsfortegnelse:

Bør kjøkkenlys være varmt eller kjølig?
Bør kjøkkenlys være varmt eller kjølig?

Video: Bør kjøkkenlys være varmt eller kjølig?

Video: Bør kjøkkenlys være varmt eller kjølig?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Kan
Anonim

Varm eller kul ? Det er ingen regler - valget handler om personlig preferanse og bruk. Hvis du liker den tradisjonelle gullige fargen på en konvensjonell lampe deretter varm hvit rundt (2700-3000K) ville være det ideelle valget, dette er det mest populære valget for hjem.

Folk spør også, hvilken farge lys er best for kjøkkenet?

Lett utseende = Kelvins

  • Myk hvit/varm hvit (2700 Kelvin): Best for soverom og stue; gir dem en tradisjonell varm og koselig følelse.
  • Lys hvit/kald hvit (4100 Kelvin): Best på kjøkken, bad eller garasje; gir rom et hvitere og mer energisk preg.

På samme måte er kald hvit eller varm hvit bedre? Samtidig som kul hvit ser bra ut i moderne kjøkken og der jo lysere er bedre , varm hvit fungerer mye bedre hvor du leter etter mykere lys. Det er spesielt godt egnet til salonger, stuer og tradisjonelle kjøkken, som landlige stiler, der hvit lys kontrasterer for mye med resten av rommet.

Bare så, er varmt hvitt lys bra for kjøkkenet?

Varm hvit (3000 til 4000 Kelvin) er mer gulaktig- hvit . Disse pærene er beste egnet for kjøkken og bad. Dagslys (5 000 til 6 500 Kelvin) har en mer blåaktig tone. Dette lys farge vil maksimere kontrasten for farger, noe som gjør den ideell for arbeid, lesing eller sminke.

Hva er den beste belysningen for lesing?

Uansett hva din personlige lampestil er, sier eksperter at halogen og fluorescerende pærer gjør vanligvis en bedre jobb med å belyse lesestoff enn vanlig glødelampe pærer . Halogen pærer produsere et hvitere lys som er perfekt for lesing og det skarpe hvite lyset sørger for god sidebelysning.

Anbefalt: