Må en tilhenger være på ballen for at lysene skal fungere?
Må en tilhenger være på ballen for at lysene skal fungere?

Video: Må en tilhenger være på ballen for at lysene skal fungere?

Video: Må en tilhenger være på ballen for at lysene skal fungere?
Video: UDGRAVINGSKRIG! SÆSONENS BEDSTE FUND 2021! UNDERTEXTER! 2024, Kan
Anonim

I noen tilfeller hengerbelysning vil males gjennom trekket ball men det er vanligvis bare hvis den faktiske jordkretsen er utilstrekkelig. Den behov til jord gjennom ledningene til tilhenger seletøy.

Må følgelig tilhenger stå på tilhenger for at lys skal fungere?

Det er ikke nødvendig til ha de tilhenger jordet til ha de lys fungerer fordi det vil fullføre bakken gjennom ballen av hake.

På samme måte, hvorfor fungerer bare den ene siden av tilhengerlysene mine? Hvis lys på den ene siden er fortsatt ikke jobber , du kan ha et brudd i ledningen. Å teste for en ødelagt ledning, sjekk fargen på ledningen som går til kontakten, og finn deretter ledningen på kontakten foran.

Hvorfor fungerer ikke kjørelysene på tilhengeren min her?

Hvis det ikke er strøm på løping lyspinne, så er det et brudd eller en løs forbindelse et sted mellom kontakten og hvor den ender foran bilen som du må spore. Løping jumperledninger fra lysgrunnen til hovedledningen tilhenger kontaktjord kan hjelpe.

Vil tilhengerlyset fungere uten grunn?

Ekspertsvar: I noen tilfeller tilhengerbelysning vil jorde gjennom trekkballen, men det er vanligvis bare hvis den faktiske bakke kretsen er utilstrekkelig. Det må bakke gjennom ledningene til tilhenger seletøy.

Anbefalt: