Hvordan fungerer en forgasser flyte nål?
Hvordan fungerer en forgasser flyte nål?

Video: Hvordan fungerer en forgasser flyte nål?

Video: Hvordan fungerer en forgasser flyte nål?
Video: Не заводится бензокоса (диагностика и ремонт) 2024, Kan
Anonim

De Flyte og Nål

Flottørene svinger på en stang og åpner eller lukker via tangen nåleventil , som forårsaker at drivstoff kommer inn eller ikke kommer inn i kammeret. Når drivstoff trekkes opp i hovedstrålen, faller drivstoffnivået i kammeret, og dermed flyte faller også. Dette åpner nåleventil slik at mer drivstoff kommer inn i kammeret.

Så, hvordan fungerer en flottørnål?

De flyte ventilen er åpen når det ikke er nok drivstoff i bollen for å heve flyte og lukk flyte nål ventil. Dette gjør at drivstoff kan strømme inn i flyte bolle fra drivstoffslangen. Når drivstoffnivået har nådd det nødvendige nivået flyte vil bli hevet av drivstoffet og lukke nål mot setet.

Vet også, hvor går nålen i en forgasser? De nål jet-eller dyse som det noen ganger kalles- er plassert mellom hovedstrålen og forgassere venturi. Drivstoff kommer gjennom hovedstrålen og inn i nål jetfly. Så hovedflyet gjør påvirke nål , spesielt når gassåpningen øker.

Vet også, hvordan fungerer en nål og et sete i en forgasser?

De fleste karbohydrater for motorsykler er gravitasjonsmatet (tanken monteres alltid over karbohydrater , med mindre det er en drivstoffpumpe til å hjelpe), så flottøren, nål og setearbeid sammen for å slippe drivstoff inn i karbohydrater etter behov uten å overfylle bollen. Størrelsen på hullet påvirker mengden drivstoff i luft/drivstoffblandingen.

Hva skjer når flyter stikker i karbohydrater?

Symptomer på feil Flyte Høyder Hvis det lekker drivstoff fra karbohydrater , kan det potensielt forårsake et alvorlig problem – brann. Hvis drivstoffhøyden er for høy, men sykkelen er i gang, vil motoren ha en tendens til å vise en rik driftstilstand, noe som vil gjøre gassresponsen treg og motorens notat dempet.

Anbefalt: