Innholdsfortegnelse:

Hvordan vet jeg om AC-kompressoren min er ute?
Hvordan vet jeg om AC-kompressoren min er ute?

Video: Hvordan vet jeg om AC-kompressoren min er ute?

Video: Hvordan vet jeg om AC-kompressoren min er ute?
Video: Выбросите эти вещи, они тянут вас в бедность. Предметы в доме, от которых стоит избавиться и убрать 2024, Kan
Anonim

Symptomer på en dårlig eller sviktende AC -kompressor

  1. Hyttetemperaturer høyere enn normalt. En av de først tegn at en kompressor kan ha problemer er AC blåser ikke lenger så kaldt som det en gang gjorde.
  2. Høye lyder når kompressoren løper.
  3. Kompressor clutchen beveger seg ikke.

Herav, hvordan høres en dårlig AC-kompressor ut?

Høyt lyder når kompressor kjører Et annet potensielt symptom på feil AC kompressor er høyt eller uvanlige lyder. Et slitt lager vil gi høy skriking eller sliping lyd , mens et beslaglagt lager vil produsere en sliping bråk eller et merkbart belteskrik.

På samme måte, hvor mye koster det å bytte ut en AC -kompressor? De koste av en AC kompressor enheten kan variere fra $ 195 til $ 736 for selve delen, mens koste for deler og arbeidskraft kan være mellom $ 376 og $ 986. Dette vil avhenge av bilmodell og hvor mye arbeidet er involvert i reparere , med noen enheter som er vesentlig vanskeligere å erstatte enn andre.

På samme måte kan du spørre, hvordan sjekker jeg bilens AC-kompressor?

Se under panseret på AC-kompressorclutchen

  1. Bilen din skal kjøre med vekselstrømmen på for å kontrollere kompressorkoblingen.
  2. Kompressoren ser ut som en liten motor med et stort hjul på enden. Hjulet (som er kompressorclutchen) skal snurre. Hvis den ikke snurrer, har du et problem med kompressoren.

Kan AC -kompressor repareres?

De kompressor er hoveddelen i din eksterne enhet (kalt kondenseringsenhet). Hvis din kompressor er fortsatt under garanti, bare bytt ut kompressor . De kompressor er fortsatt under garanti, så du må bare betale for arbeidskraft for å fikse det. Ingen andre hovedkomponenter har mislyktes på din AC varmepumpe.

Anbefalt: