Innholdsfortegnelse:

Hva gjør en overføringstekniker?
Hva gjør en overføringstekniker?

Video: Hva gjør en overføringstekniker?

Video: Hva gjør en overføringstekniker?
Video: Hva gjør en ridelærer? 2024, September
Anonim

Karriere definisjon for a Overføring Reparere Tekniker

EN overføring reparere tekniker spesialiserer seg på reparasjon og vedlikehold av bilgir. Disse teknikere arbeide med de mest avanserte delene av en bil og fokusere på hydrauliske pumper, koblinger og girtog.

Også å vite er, hvor mye tjener transmisjonsmekanikk?

Gjennomsnittlig årslønn for en transmisjonsmekaniker var $41, 000 fra 2013, ifølge jobbnettstedet SimplyHired.com. Før de blir lisensiert overføringsmekanikk, trener de vanligvis i to til fem år under en annen autorisert bil- eller overføringsmekaniker.

Videre kan du tjene penger på å bygge om overføringer? Ombygging en overføring kan lagre du mye av penger på kort sikt, samtidig som du holder bilbetalinger utenfor ditt månedlige budsjett. For mange, gjenoppbygging deres overføring er verdt den opprinnelige kostnaden. Ombygging en overføring kan koste du tjuefem hundre dollar eller mer, som er en betydelig del av endringen.

Med tanke på dette, hva gjør en overføringsspesialist?

EN Overføringsspesialist . Etter hvert som biloverføringer blir ytterligere datastyrte og stadig mer komplekse, høyt trente spesialister eller teknikere er nødvendig for å diagnostisere problemer og reparere eller bygge om automatiske og manuelle girkasser.

Hvordan starter jeg en transmisjonsreparasjonsvirksomhet?

Slik starter du en transmisjonsreparasjonsvirksomhet

  1. Sett opp en verksted. For å utføre reparasjoner av girkasser trenger du en bygning som har plass til flere kjøretøyer og et område for inspeksjon og arbeid med transmisjoner.
  2. Utstyr butikken.
  3. Bygg et dyktig team.
  4. Utvikle en servicemeny.
  5. Markedsfør virksomheten din.

Anbefalt: