Hvor kobles tennpluggledningene til?
Hvor kobles tennpluggledningene til?
Anonim

De tennpluggledning har en tilsynelatende enkel jobb: Bær høyspenningsstrømmen produsert av tenning spolen til terminalen på tennplugg . En gang på støpsel , strømmen går til den andre enden av støpsel , og hopper et gap mellom elektrodene for å produsere " gnist " som tenner drivstoffblandingen.

I forhold til dette, hvordan vet du hvilken tennpluggledning som går hvor?

Se på hetten og merk hvilken tennplugg terminalen er nærmest merket. Hvis merket er til venstre for en terminal, roter magneten til høyre slik at rotoren peker direkte mot denne terminalen.

På samme måte, hvordan fungerer en tennpluggledning? Tennpluggledninger (også referert til som tenningskabler ) overføre gnist fra distributøren eller tenning spole til plugger . Den påfølgende gnist antenner luft-drivstoffblandingen i forbrenningskammeret til motoren din. Imidlertid er overføringen av denne energien gjennom tenningskabler skaper varme.

Når du tar dette i betraktning, hvordan kobler du en tennpluggledning til en fordeler?

Koble en tennpluggledning fra sylinder nummer én og nummer én distributør terminal. Husk om rotoren din er flyttet til høyre eller til venstre og koble den andre plugg ledninger , en om gangen, etter avfyringsordren i håndboken.

Bør jeg bytte ut ledninger med tennplugger?

Det kan du vedde på. Det er fordi tennpluggledninger er egentlig ikke laget av metalltråd . Det er derfor det lønner seg å erstatte din tennpluggledninger før de slites ut. Vi anbefaler å endre dem under tennplugg endringer (når brukerhåndboken din anbefaler, vanligvis mellom 60 000 og 100 000 miles).

Anbefalt: