Hva er portforbudet for 16-åringer i Arkansas?
Hva er portforbudet for 16-åringer i Arkansas?

Video: Hva er portforbudet for 16-åringer i Arkansas?

Video: Hva er portforbudet for 16-åringer i Arkansas?
Video: Hva er det å være AUTENTISK og hvorfor er det så vanskelig? 2024, Kan
Anonim

Arkansas Lov: Ungdomsførere med mellomlisens er forbudt å kjøre mellom klokken 23.00. og 04.00 med mindre ledsaget av en lisensiert voksen alder på 21 år eller eldre, eller hvis du kjører til eller fra en skoleaktivitet, kirkerelatert aktivitet eller jobb.

Så, hva er portforbudet for mindreårige i Arkansas?

I følge Little Rock -forordningen må beboere under 18 år uten voksen tilstede være ute av gatene innen kl. søndag til og med torsdag, og hjem ved midnatt til kl. 05.00 i helgene.

For det andre, hva er portforbud for en 17 -åring i Arkansas? I byen North Little Rock er det ulovlig for en ungdom på 17 år ( 17 ) eller yngre for å være ute på gater og fortau i denne byen under angitt portforbud timer. De portforbud timer på hverdager (søndag til torsdag) er 22.00 til 17.00.

Har Arkansas i tillegg portforbud?

Så langt som generelt portforbud gå, de er ikke statsrett, men byforordninger, så de varierer. De fleste forbyr en person under 18 år å være i noen av byens gater, smug eller offentlige steder med mindre

Hvor mange passasjerer kan en 16 år gammel sjåfør ha i Arkansas?

En mellomliggende lisens gis til sjåfører i Arkansas mellom 16 og 18. Følgende restriksjoner gjelder: En lisensinnehaver har forbud mot å kjøre et kjøretøy med mer enn en ikke -relatert mindre passasjer, med mindre den er ledsaget av en lisensiert sjåfør, alder 21 eller eldre.

Anbefalt: