Bør jeg kjøpe brukte vinterdekk?
Bør jeg kjøpe brukte vinterdekk?

Video: Bør jeg kjøpe brukte vinterdekk?

Video: Bør jeg kjøpe brukte vinterdekk?
Video: Seks tips før du skal kjøpe bruktbil 2024, Kan
Anonim

Bør jeg kjøpe en Brukt vinterdekk ? Kjøpe brukte dekk er gunstig for de som har et begrenset budsjett, da prisen vanligvis er minst 30% -50% mindre. Dessuten hjelper du miljøet, som dekk ikke havne på søppelfyllinger.

Også spurt, hvor mye selger brukte vinterdekk for?

Hvis du bestemmer deg for å selge brukte dekk som de er til regummieringsforretninger eller til en forhandler, er det godt å vite hvor mye du skal betale for brukte dekk. Gjennomsnittsprisen på de fleste brukte dekk er omtrent hvor som helst fra $ 25 til $75 per dekk med et komplett sett som selges fra $ 100 -$300.

For det andre, hvor mange år varer vinterdekk? Mitt svar kan godt ligge i det siste setning - du har endret til vinterdekk for " mange år ." De fleste sjåfører vil slite ut et sett med dekk på mindre enn fem år, men for noen sjåfører med lav kjørelengde som deg er det ikke tilfelle. Generelt sett, dekk har en forventet levetid på fem til syv år.

På samme måte spør folk, er det dårlig å kjøpe brukte dekk?

Brukte dekk kan ha feil, punkteringer eller slitasje på slitebanen du kanskje ikke kan se. Kjøper en brukt dekk som allerede er plugget eller lappet, kan spare penger, men er ikke en god idé . Slitt dekk vil ikke stoppe like raskt og vil ha større sannsynlighet for å skli på våte overflater [kilde: Consumer Reports].

Hvordan vet jeg om vinterdekkene mine fortsatt er gode?

En klassisk måte å måle på vinterdekk slitasje er å bruke en fjerdedel. Sett en 25 ¢ kanadisk mynt i et av sporene med karibuen ned. Hvis du ser nesetippen, det betyr at mønsterdybden ikke lenger oppfyller 6/32”, så dekk vil nok ikke vare alt vinter eller 10 000 km.

Anbefalt: