Hvordan fungerer f250 låsehubber?
Hvordan fungerer f250 låsehubber?

Video: Hvordan fungerer f250 låsehubber?

Video: Hvordan fungerer f250 låsehubber?
Video: Branson 2505H Hydrostat 2024, Kan
Anonim

Fronten nav vil mekanisk koble stubbeskaftene fra hjulene. Ulåst nav betyr ingen kraft til hjulene, låst nav betyr at hjulene er drevet. De nav gjør det påvirker ikke differensialen i det hele tatt.

På samme måte spør folk, hvordan fungerer Ford-låsenav?

Når du " låse i" din nav , kobler du de to halvakslene til en drivplate som låser dem sammen, slik at de dreier som en enhet. De vil spinne fritt sammen, klare for at du skal koble til 4x4 som sender drivkraft til dem via en differensial fra overføringshuset.

På samme måte er det ille å kjøre med hubber låst? Gode nyheter er at du ikke trenger å stoppe for å skifte til 4WD - med låsingen nav engasjert kjøre linjene er synkronisert. Forlater navene dine er låst vil ikke forårsake skade på din bilen og vil ikke påvirke håndteringen.

Man kan også spørre, hvorfor har f250 låsehubber?

De gjør faktisk konvertering nav slik at du kan ettermontere manuelle låsenav til disse lastebilene for en økning i MPG. For- og bakhjulene ha å snurre samme hastighet for å aktivere auto låsende nav , så hvis du sitter fast i snøen, vil ikke forhjulene snurre og ikke gripe.

Hva er fordelene med manuelle låsenav?

Når du bytter til a Håndbok ADVARSEL 4WD Hub , har du muligheten til å koble forhjulene fra det fremre drivverket, øke drivstofføkonomien og redusere slitasjen på drivverket. En annen fordel av WARN 4WD låsende nav er holdbarhet.

Anbefalt: