Hva er frysepunktet for fett?
Hva er frysepunktet for fett?

Video: Hva er frysepunktet for fett?

Video: Hva er frysepunktet for fett?
Video: Fett 2024, Kan
Anonim

De fleste av produsentene hevder at det fungerer temperatur av deres fett : -50 ° C. I denne videoen utfører en kjemisk ingeniør en liten test. Objekt: bremsesystem fett . Legg dem i en fryse kammer og holde fem typer fett under temperaturer på - 40 ° C i to timer.

På samme måte kan du spørre, hvilken temperatur fryser fett på?

De fleste baseoljer og fett er i stand til å tåle moderat temperatur faller til 0 grader C og mange til minus 10 grader C uten mye reduksjon i ytelsen. Men ved minus 20 grader C og utover blir noen smøremidler uegnet og begynner å nå flytepunktet.

På samme måte er fettets fallpunkt? De fallpunkt av en smøring fett er en indikasjon på varmemotstanden til fett og er temperaturen ved hvilken den passerer fra et halvfast stoff til en flytende tilstand under spesifikke testbetingelser. Det er avhengig av typen fortykningsmiddel som brukes og sammenhengskraften til oljen og fortykningsmiddelet til a fett.

Spørsmålet er også om fett er flytende eller fast stoff?

En sannhet fett består av en olje og/eller annet væske smøremiddel som blandes med et fortykningsmiddel, vanligvis en såpe, for å danne en fast eller halvfast. Fett er en type skjærfortynning eller pseudoplast væske , som betyr at viskositeten til væske reduseres under skjærkraft.

Kan smøremiddel fryse?

Helst smøremidler fryser innen 12 timer eller mindre. Mer foretrukket smøremidler fryser innen 1 til 2 timer. De smøremidler kan bli frosset og kan brukes som massasjeprodukt i frossen tilstand. Som den frosne smøremiddel smelter i bruk, den smøremiddel renner ut på huden og gir smøring.

Anbefalt: