Hva er stoppavstand GCSE?
Hva er stoppavstand GCSE?

Video: Hva er stoppavstand GCSE?

Video: Hva er stoppavstand GCSE?
Video: Hvad er Hopspots 2024, Kan
Anonim

stoppelengde = tenker avstand + bremselengde . Dette er når: tenker avstand er den avstand et kjøretøy kjører i den tiden det tar for sjåføren å sette på bremsene etter å ha innsett at de må stoppe. bremselengde er den avstand et kjøretøy kjører i tiden etter at sjåføren har trukket på bremsen.

Videre, hva menes med stoppavstand?

de avstand reiste mellom den tiden noen bestemte seg for det Stoppe et kjøretøy i bevegelse, og tidspunktet da kjøretøyet stopper helt: Den stoppelengde avhenger av flere faktorer, inkludert veibanen og førerens reflekser.

For det andre, hvordan beregner du bremse- og stopplengde? Tenke avstand + Bremselengde = Stoppeavstand Din tenke avstand er den avstand bilen din kjører etter at du har oppdaget en fare, før du bruker den bremser.

Ganske enkelt, hva er bremselengde for et kjøretøy?

De stoppelengde er den avstand de bil reiser før det blir hvile. Det avhenger av hastigheten på bil og friksjonskoeffisienten (Μ) mellom hjulene og veien. De stoppelengde av bil er 16,40 m. 2) En sjåfør i en bil på en isete motorvei kjører i 100,0 km/t.

Hvordan husker du stoppdistanser?

Husker stoppdistanser det er lett. Doble disse avstander for våt veibane. Og for is eller snø multipliseres med 10, så i snøen med 30 mph vil det ta deg omtrent 60 billengder til Stoppe ! 20 km/t tenker avstand = 20 fot 30 mph tenkning avstand = 30 fot.

Anbefalt: