Hvor kan jeg få fylt min grill propantank?
Hvor kan jeg få fylt min grill propantank?

Video: Hvor kan jeg få fylt min grill propantank?

Video: Hvor kan jeg få fylt min grill propantank?
Video: Как узнать, сколько пропана осталось в вашем газовом гриле - совет CHOW 2024, Kan
Anonim

De væske propantank som gir de gass til en utendørs gass grille kan kjøpes i et hvilket som helst antall butikker, inkludert lokale jernvareforretninger, større dagligvarebutikker, store husforbedringssentre og massevaresentre, som Walmart eller Costco.

På samme måte kan man spørre seg, fyller Home Depot propantanker?

Propan Bytteprogram Det har aldri vært enklere å gi gass på grillen, varmeovnen, peisen og mer. Bare besøk din lokale The Home Depot lagre i dag for alle dine propan behov. Våre kunnskapsrike butikkmedarbeidere står klare til å hjelpe deg med propan kjøp/bytte i vanlig butikk.

Dessuten, hvor mye koster det å fylle propantank på Home Depot? EN fylle på for tiden kjører rundt $12. Hvis din tank er i god form, bruker du mye for å bytte tanker.

Så hvor mye koster det å fylle på en propantank?

Den gjennomsnittlige kostnaden for å bytte en propantank varierer fra $5,00 - $6,00 per gallon. Kostnaden for å etterfylle en propantank varierer fra $3,00 - $4.00 en gallon på de fleste U-Haul propanpåfyllingssteder. I gjennomsnitt vil du bruke 1,76 dollar mindre per gallon ved å fylle på propantanken i stedet for å bytte den.

Er det billigere å fylle propan eller bytte?

MYTE: Utveksling er billigere enn fylle på . Noen mennesker kan tro at å ta tak i en propan tank fra en Utveksling bur i den lokale matbutikken eller bensinstasjonen er det billigere alternativet. Faktisk kan noen mennesker ikke engang vite at U-Haul, så vel som andre fylle på selskaper, kan fylle på deres propan tank.

Anbefalt: