Hvor mye betaler Uber for careem?
Hvor mye betaler Uber for careem?

Video: Hvor mye betaler Uber for careem?

Video: Hvor mye betaler Uber for careem?
Video: How to Get more Rides in CAREEM Uber | 3 tricks to make more money in CAREEM Uber 2024, Kan
Anonim

Uber kjøper Careem for å utvide den regionale muligheten i Midtøsten sammen. SAN FRANCISCO OG DUBAI - Uber og Careem har inngått en avtale om at Uber skal kjøpe Careem for 3,1 milliarder dollar , bestående av 1,7 milliarder dollar i konvertible sedler og 1,4 milliarder dollar i kontanter.

Akkurat så, hvor mye betalte uber for careem?

Uber kjøper Dubai Ride-Hailing Unicorn Careem for $ 3.1B Uber betalt 3,1 milliarder dollar å ta eierskap. Avtalen forventes å avsluttes i januar 2020. Selv om oppstarten vil være et heleid Uber-datterselskap, vil Careem fortsette å operere under sitt eget merke, rapporterte nyhetsbyrået.

For det andre, er careem -pakker verdt det? Så som du kan se, er besparelsene der. Kanskje de ville være mindre åpenbare hvis rabattene på pakker er eliminert, men foreløpig gjør besparelsene og det enkle faktum at du ikke trenger å bekymre deg for toppfaktorer Careem -pakker verdt vurderer om du er en vanlig bruker.

På samme måte spør folk, er careem kjøpt av Uber?

Uber fullførte kjøpet av den Dubai-baserte ride-hailing-appen Careem for 3,1 milliarder dollar tidligere denne måneden. Careem er den største kjøre-appen i Midtøsten, med en million sjåfører som opererer over 90 byer i 15 land.

Hvor mye kan du tjene på Uber?

Den populære personlige finansbloggeren Mr. Money Mustache eksperimenterte med å kjøre for Uber i 2017 og sa at han bare tjente $7 per time etter utgifter mens han kjørte i Colorado. En analyse av lånefirmaet Earnest har estimert det Uber sjåfører tjener i gjennomsnitt $ 364 per måned og en median på $ 155 per måned.

Anbefalt: