Hvordan bremser du på en sykkel?
Hvordan bremser du på en sykkel?

Video: Hvordan bremser du på en sykkel?

Video: Hvordan bremser du på en sykkel?
Video: Mekketips - Bremser 2024, Kan
Anonim

Start med å trekke ryggen brems å avgjøre sykkel og begynn å senke farten. Se på punktet du vil stoppe ved, IKKE rett foran hjulet ditt. Hold armene dine avslappet, ikke strekk ut armene og kjempe mot sykkel . Med jevn kraft (ikke ta tak) begynner du å trekke fronten brems å bremse deg selv

Hvordan slipper du sykkelbremsene på denne måten?

De brems kabelen er plassert i et metallhus kalt "nudelen", med en kabelstopp, som faller ned i et spor på en liten svingarm festet til hoveddelen brems arm: Til utgivelse de bremser , må du klemme manuelt brems armene sammen, og løft opp på nudelen for å fjerne et stopp fra sporet.

Bør du også bruke begge bremsene på en sykkel? Når å bruke begge bremsene Sammen Vanligvis fraråder jeg bruker begge bremsene samtidig. Det er imidlertid unntak: Hvis fronten brems er ikke kraftig nok til løft bakhjulet, bak bremsekanne hjelp, men det beste å gjøre er til reparere fronten brems.

Hvilken side er frembremsen på en sykkel i denne forbindelse?

I USA krever loven at alle sykler selges med venstre hånd som kontrollerer forbremsen , og høyre hånd bak brems.

Hvorfor sklir sykkelen når jeg bremser?

Når bremsing , de treghet av de rytter (og sykkelen ) årsaker de last på de bakdekk for å redusere. Det fører til lavere friksjon mot de overflate, og ev sklir . I ekstreme tilfeller, når bremsing med de front brems , de bakdekket er livnært av de helt bakken.

Anbefalt: