Innholdsfortegnelse:

Hvilke tegn er diamantformet og har en oransje bakgrunn?
Hvilke tegn er diamantformet og har en oransje bakgrunn?

Video: Hvilke tegn er diamantformet og har en oransje bakgrunn?

Video: Hvilke tegn er diamantformet og har en oransje bakgrunn?
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Kan
Anonim

De vanligvis ha en gul eller oransje bakgrunn med svart symboler eller bokstaver på a diamant - formet eller rektangulært tegn. Gul vimpel- formede tegn forsiktig bilister der passering er utrygt. Rund gul advarsel tegn varsle bilistene om at det er en jernbaneovergang foran.

Deretter kan man også spørre, hva betyr et oransje diamantskilt?

I Amerika, vanligvis diamant -formet og gul, advarsel tegn advar sjåførene om at veien er glatt når den er våt; det er et kryss foran, banene smale, eller det kan være syklister, gårdsdyr eller dyreliv på eller i nærheten av veibanen.

Spørsmålet er deretter, hva er et gult diamantformet skilt? Advarsel Tegn Disse tegn er gul med svart skrift eller symboler og de fleste er diamant - formet . Disse tegn advare deg om å bremse farten og være forberedt på å stoppe om nødvendig; en spesiell situasjon eller fare ligger foran deg.

Vet du også, hva er de fire typene av sikkerhetsskilt?

Det er fire typer sikkerhetsskilt:

  • Forbud og brann.
  • Påbudt, bindende.
  • Forsiktighet.
  • Trygg tilstand.

Hvilke tegn har svarte bokstaver på gul eller oransje bakgrunn?

Konstruksjon Tegn - Disse ha svart skrift på en oransje bakgrunn . De tegn varsle bilister om anleggsrelaterte aktiviteter som veibygging fremover, ikke-standardfunksjoner under byggingen, for eksempel åpen grøft, ingen skulder osv. og omveier.

Anbefalt: