Betraktes clutchen som en del av girkassen?
Betraktes clutchen som en del av girkassen?

Video: Betraktes clutchen som en del av girkassen?

Video: Betraktes clutchen som en del av girkassen?
Video: Как сделать шлицы на токарном станке. 2024, April
Anonim

Ja, det er en kløtsj i automaten din overføring , men det er ikke akkurat som en kløtsj i et manuelt kjøretøy. Begrepet kløtsj er ikke eksklusiv for del i manuelle girkasser; det refererer mer eller mindre til en bestemt mekanisk enhet, sammen med aksler og tannhjul.

Herav, er clutchen i girkassen?

Automatisk overføring biler har teknisk sett en kløtsj system. Imidlertid i en automat overføring , kløtsj er en del av en større serie systemer som kommer sammen for å danne dreiemomentomformeren, i stedet for kløtsj finner du i en manual overføring bil.

For det andre, hvordan fungerer en clutch i en automatgir? En rotor snurrer i pumpehuset og lager kamre som skaper en endring i volum. Etter hvert som volumet synker, pumpes eller komprimeres væsken mens tannhjulene går sammen. Deretter sendes hydrauliske signaler til din automatisk overføring , ved hjelp av clutcher og båndbremser, som låser dreiemomentomformeren.

Hvor er da clutchen i en automatgir?

Automatgir inneholder en utrolig mengde deler, som alle kommer sammen i det som er kjent som et dreiemomentomformersystem. Motoren din og din overføring møtes ved klokkehuset, som inneholder en dreiemomentomformer for Automatisk biler, i motsetning til a kløtsj for en manual overføring.

Hva er delene av overføringen?

En automat overføring har mye av deler til det, og det er ikke en lett ting å forstå med det første. Hoved komponenter av en automat overføring inkluderer momentomformer, planetgirsett, pumpe, clutcher, bånd, sensorer, ventilhus, og sist men ikke minst er overføring væske, ellers kjent som ATF.

Anbefalt: