Må utleiere ha forsikring?
Må utleiere ha forsikring?

Video: Må utleiere ha forsikring?

Video: Må utleiere ha forsikring?
Video: "ЭКЗАМЕН" ("EXAM") 2024, Kan
Anonim

Utleier forsikring er ikke nødvendig ved lov, men du vil være lurt å bære den hvis du samler husleie og administrerer en eiendom. Det er viktig å vite at huseierpolitikken din mest sannsynlig ikke vil dekke skader på utleieeiendommen din, med mindre du bare leier ut en del av boligen du bor i.

På denne måten, hvilken forsikring trenger du som utleier?

En grundig utleiere ' policy kan inkludere en rekke nyttige funksjoner, for eksempel bygninger forsikring , utilsiktet skade dekke og økonomisk beskyttelse mot tap av husleie. Huseiere ' forsikring er ikke obligatorisk, men noen långivere stiller krav om å ta opp et kjøp for å leie boliglån.

Foruten ovenfor, trenger du boligforsikring og utleierforsikring? Når det gjelder utleie eiendomsforsikring , finne ut hvilket omslag du trenger kan virke vanskelig. Generelt en konvensjonell hjem forsikring politikk vil ikke være nok for en huseier . Hjem forsikring vil ikke dekke utleieaktivitetene dine, så for en huseier , dedikert forsikring er vanligvis viktig.

Med tanke på dette, er det ulovlig for en utleier å ikke ha forsikring?

Det er Nei juridisk forpliktelse for deg har utleierforsikring , men de fleste kjøp-til-utlån-boliglån kommer med den betingelsen at du ha den. Være en huseier kommer med risiko som du ikke gjør ha når du bor i ditt eget hjem.

Er leietakerforsikring obligatorisk i Storbritannia?

Leietakerforsikring - Innhold Forsikring til leietakere i Storbritannia . Det er ikke lovlig krav til Leietakere til forsikre sine egne eiendeler, og som utleiere kan du ikke insistere på dette. Dessuten, leietakerforsikring kan inneholde klausuler for å beskytte utleieres varer mot skader forårsaket som følge av ansvaret for leietaker.

Anbefalt: