Hva er fordeler og ulemper med nitrogenfylte dekk?
Hva er fordeler og ulemper med nitrogenfylte dekk?

Video: Hva er fordeler og ulemper med nitrogenfylte dekk?

Video: Hva er fordeler og ulemper med nitrogenfylte dekk?
Video: Slik sjekker du mønsterdybde i dekk 2024, Kan
Anonim

Plus, nitrogen dekk lavere karbonavtrykk ved å redusere forbrenning av drivstoff. Varighet. Nitrogen dekk har en lengre levetid fordi de ikke har de etsende egenskapene til standard luft- fylte dekk . Nitrogen er tørr, så det dannes ikke rust for å bryte ned dekk og metallhjulene.

Også spurt, er det verdt å legge nitrogen i dekkene dine?

De hovedfordelen med nitrogen -fylt dekk er det de tap av dekk trykket er tregere, fordi de gass inn dekket slipper saktere ut enn luft gjør. Med mer stabil dekk press, de tenker du, får du bedre kjørelengde og blir mett dekk livet siden du alltid ruller på fullt oppblåst dekk.

Foruten ovenfor, hva er fordelene med nitrogenfylte dekk? Denne vanlige tonehøyden er overbevisende: Fylling bilen din dekk med nitrogen vil redusere lufttap, øke drivstofføkonomien, redusere rullemotstanden og forbedre sikkerheten. Noen biler selges til og med med de grønne hettene på ventilstenglene som signaliserer dekk har allerede vært fylt med nitrogen.

Her, hva er fordelene og ulempene med nitrogen?

Hovedprofilen er mindre svingninger i dekktrykket på grunn av temperaturen. Nitrogen vil ikke utvide/trekke seg sammen om sommeren/vinteren. Mindre fuktighet inne i dekket fra trykkluft er også en stor sak. Den viktigste ulempen er at du ikke kan fylle dem selv (for eksempel hjemme eller på den lokale bensinstasjonen).

Hva er bedre luft eller nitrogen i dekk?

Først er det nitrogen er mindre sannsynlig å migrere gjennom dekk gummi enn oksygen, noe som betyr at din dekk presset vil forbli mer stabil på lang sikt. Racers fant ut det ganske raskt dekk fylt med nitrogen heller enn luft viser også mindre trykkendring med temperatursvingninger.

Anbefalt: