Er hydraulikkolje det samme som girkasse?
Er hydraulikkolje det samme som girkasse?

Video: Er hydraulikkolje det samme som girkasse?

Video: Er hydraulikkolje det samme som girkasse?
Video: Pies like in the СССР Here is the same Recipe! 2024, Kan
Anonim

Girolje er en type hydraulisk væske . De transmisjonsvæske er et medium som overfører kraft fra motoren til overføring . Andre typer hydraulisk væske inkluderer mulitgrad -motor olje og konvensjonell antiklær hydraulisk olje.

Følgelig, kan du bruke hydraulikkvæske i en girkasse?

Ja du kan løpe hydraulisk væske i tranny. Vi kall det traktor væske i vår del av landet.

I tillegg kan du blande forskjellige typer hydraulikkvæske? "Er det greit å blande en R&O hydraulisk olje med en AW hydraulisk olje i en hydraulisk applikasjon?" Blande oljer med annerledes tilsetningspakker anbefales aldri. Ved å gjøre det kunne kompromitter additivytelsen til begge bestanddelene, forårsaker korrosjon av komponentoverflater og fører til økt mekanisk slitasje.

Hva kan vi bruke som erstatning for hydraulikkvæske?

ATF, eller automatgir væske , for bruk i biloverføringer fungerer som en hydraulisk væske i bilen og kan bli brukt i andre hydraulisk systemer. Det er spesifisert i noen industrielle applikasjoner. Lette motoroljer eller maskin olje (10/20W) kan brukes som erstatning for hydraulikkolje.

Hva er forskjellen mellom hydraulikkolje og hydraulikkolje?

Hydraulisk olje og hydraulisk væske er termer som noen ganger brukes om hverandre, men de er ikke nødvendigvis de samme. Samtidig som hydraulisk olje er en væske , hydraulisk væske kan også bestå av andre væsker , inkludert rent vann, vann- olje emulsjoner og saltløsninger.

Anbefalt: