Hvordan installerer du ryggeparkeringssensorer?
Hvordan installerer du ryggeparkeringssensorer?

Video: Hvordan installerer du ryggeparkeringssensorer?

Video: Hvordan installerer du ryggeparkeringssensorer?
Video: Hvordan installerer du en Bosch vaskemaskin? 2024, Kan
Anonim
  1. Trinn 1 - Velg Sensor Steder. Før du begynner installere de revers parkeringssensorer på kjøretøyet ditt, må du velge plassering på støtfangeren for deres plassering.
  2. Trinn 2 - Koble til Sensorer .
  3. Trinn 3 - Installer omvendte parkeringssensorer .
  4. Trinn 4 - Installere Kontrollboks for Sensorer .
  5. Trinn 5 - Installere Advarsel Siren.

Med tanke på dette, kan du installere sikkerhetskopisensorer?

Installere backupsensorer og kameraer er enkle og kan gjøres på et hvilket som helst kjøretøy. Når du velger din nye sikkerhetskopiering kamera eller sensor , du har flere alternativer å velge mellom. Velg mellom kameraer som viser et klart bilde av hva som er bak du , eller sensorer det varselet du av objekter som kan være i veien.

Kan du også montere ryggsensorer på hvilken som helst bil? A: I de fleste tilfeller, ja. Mest bil merker og modeller tillater installasjon av parkeringssensorer . Samtidig som du kan kjøpe sensorer spesifikt fra bil produsenter, de fleste sensorer på markedet (som de vi selge på AVR) er universelle og passe de fleste merker / modeller.

På samme måte spør folk, hvor mye koster det å installere parkeringssensorer?

Nei, det kommer det ikke til koste deg en arm og et ben som forhandlere belaster deg. Faktisk bare det kostnader $ 199 - montert, farge matchet med 12 måneders garanti og livstids utførelsesgaranti.

Hvor mye koster det å installere en backup -sensor?

De gjennomsnittlig kostnad for en sikkerhetskopiering varslingssystem sensor erstatning er mellom $261 og $269. Arbeid kostnader er estimert mellom $ 28 og $ 36, mens deler er priset til $ 233. anslag gjør inkluderer ikke skatter og avgifter.

Anbefalt: