Kan du male en bil med sengetøy?
Kan du male en bil med sengetøy?

Video: Kan du male en bil med sengetøy?

Video: Kan du male en bil med sengetøy?
Video: Ylvis - Det kan du vel: Skifte lyspære og pole dance [English subtitles] 2024, Kan
Anonim

I bunn og grunn, Sengetøy er en epoksybasert type maling . Derfor forbereder en bil for roll-on (eller spray-on) sengetøymaling jobben er nesten nøyaktig den samme prosessen og forbereder kjøretøy for et nytt strøk maling . Den største forskjellen er at overflaten gjør trenger ikke å slipes glatt.

Vet du også, hvor mye koster det å male en bil med sengetøy?

Prosessen kommer imidlertid ikke billig. Den totale kroppssprayen koste på Line-X varierer, vanligvis fra $3 000 til $5 000. Det sammenlignes med $450 til $550 for en standard Sengetøy spray, sier Liveoak.

Vet også, hvor mye bedliner tar det å male en lastebil? Så, som en generell tommelfingerregel, en gallon bør være tilstrekkelig for en 6 fot plukke opp seng. Kjøp og ytterligere 1-2 liter for en 8-fots seng.

På samme måte kan du spørre, kan du male over bedliner?

Lastebil belegg kan være malt . Prøv å bruke maling innen 24 timer etter at belegget er tørt å ta på. Hvis du har ventet i mer enn 24 timer maling lastebilsen, husk å rengjøre overflaten før du påfører maling.

Er Rhino liner eller Linex bedre?

Rhino Liner har et tykkere belegg enn Linje X som gjør det bedre lyddempende seng liner . Men mykhet betyr mindre motstand, så, Rhino Liner er ikke bra som Linje X er for rivemotstand. Linje X har en overlegen herdingsprosess, og så er den mer holdbar enn Rhino Liner.

Anbefalt: